Viking Camp

2017 års Viking Camp kommer endast erbjudas till barnen detta år. Anledningen är att vi reser en grupp på 45 personer till Las Vegas och Mr Planas stora internationella träningsläger. Barnen får träna ett pass på fredagen och två på lördagen sedan på söndagen tränar de ett pass på förmiddagen för att sedan träffas i Borgsmohallen för en Innebandyturnering på söndag eftermiddag. I priset ingår en t-shirt och ett viking camp märke. Allt kostar 350 kr och man anmäler sig i receptionen. Vi räknar med att ha fyra olika grupper uppdelat efter grader. Vi kommer upp med schema och mer information inom kort.

 

2016 års upplaga av Viking Camp i Norrköping går av stapeln mellan den 13 – 15 maj 2016. Många bekanta och nya besökare kommer från alla världens hörn för att delta. Detta år kommer vi att satsa mer på Kenpo och mindre instruktörer. Vi arbetar och tränar i Parker/Planas Lineage och därför blir det naturligt att vi kommer att ta hit de högst graderade inom vår världsorganisation men även ge nya duktiga instruktörer chansen att visa sina färdigheter. Vi har tänkt om lite när det gäller planering och genomförande detta år.

Ladda ner hela programmet i pdf format. klicka här!viking camp instructors pict-16

Instruktörer som undervisar detta år:

vc_logga_2016

 • Senior Master of the Arts Richard “Huk” Planas, USA (Amerikansk hemsida)
 • Associate Master of the arts Marty Zaninovich, USA
 • Associate Master of the arts Graham Lelliott, USA
 • Professor Ingmar Johansson,  Sweden
 • Headinstructor Christian Junge, Germany
 • Associate Instructor Johnny Hansen, Denmark
 • Stefan Pettersson BJJ, Systema, Sweden

 

VIKING CAMP MIDDAG 

Buffé
Det kommer att finnas alternativ mat för de som inte äter kött.

Viking Camp startade 1999 och är ett roligt och intressant läger för alla de som älskar kampsport. Flera arter är representerade och det är öppet för alla.

viking camp_instructors-16

2015 års camp var en succé med många utövare – både från Sverige och utomlands. Länder som deltog denna gång var Spanien, USA, Tyskland, Chile, Norge, Frankrike, England, Belgien, Venezuela, och olika delar av Sverige.

Boka in 2016 års Viking Camp redan nu. Detta är en av de största europeiska camperna inom Kenpo och var med och bidra till gemenskapen och glädjen i kamparten. Välkomna att komma och delta med några av de främsta inom Kenpo systemet. Vi har utövare som kommer från olika stilar och system så vidga dina vyer genom att delta.

Priset är för utomstående 1300:- SEK (för föreningens medlemmar har vi ett reducerat pris) och i priset ingår en T-shirt, ett tyg märke för lägret och broderskapsmiddag i Norrköping där vi kommer att ha fest och möjligheter att träffa nya människor och umgås.

Centric Hotel priser (Boka genom Ingmar Johansson)

Dessa priser är speciella för vårt evenemang priserna under 2016 är:

 • Rum för 4 personer pris 1145 SEK Per rum och natt
 • Rum för 3 personer pris 990 SEK Per rum och natt
 • Rum för 2 personer (dubbelrum) pris 850 SEK Per rum och natt
 • Rum for 2 personer (två separata sängar) pris 625 SEK Per rum och natt
 • Enkelrum 510 SEK Per rum och natt

För mer information så kontakta oss.

Alla föreläsningar på detta läger sker i samarbete med SISU Idrottsutbildarna i Norrköping

viking camp-15 gruppbildFör att se mer bilder från viking camp 2015 klicka på länken !

Translate »