Anmäl dig till en kurs – klicka här!

Träningstider – klicka här!

Priser – klicka här!

Kenpo

Small Kenpo Tigers (5-6 år)

Nu är det dags att köra igång succén Small Kenpo Tigers. En grupp för 5 och 6-åringar som förbereds för mer disciplinerad träning och ingå i den ordinarie Kenpoträningen. Här blandas glädje och lek med kenpons positiva egenskaper som disciplin och respekt.

Läs mer »

Kenpo för barn (7 – 9 år och 10 – 12 år)

När man är barn har man ofta mycket spring i benen. Genom att lära barnen motorik, kondition och självkänsla samtidigt som de har en rolig träning får de en upplevelse som de har nytta av i resten av livet. Vi arbetar mycket med motorik, disciplin och respekt och ordning och reda. Barnen lär sig att lyssna och lära känna sin kropp.

Läs mer »

Kenpo för vuxna

Kenpo är ett modernt, effektivt självförsvarssystem anpassat till oss västerlänningar. En art som gör att alla oavsett ålder kan delta och lära sig om den ädla konsten Kenpo.

Läs mer »

Övriga kurser

Självförsvarskurs

Vi har gjort denna kurs så realistiska som möjligt. De tekniker som kursen erbjuder är av sådan natur att alla kan lära sig tillämpa dem.

Läs mer »

Brasiliansk Jiu Jitsu för barn

Brasiliansk Jiu Jitsu är ett utmärkt sätt att lära barn nedtagningar och brottning på marken. På ett lekfullt sätt lär sig barnen att kontrollera sina kroppar med instruktören Mathias Johansson

Läs mer »

Systema

Ryssland är ett gigantiskt land som genom tiderna fått försvara sig mot angrepp från norr, söder, öst och väst. Alla angripare hade olika vapen och sin egen stil av försvar och anfallsteknik.

Läs mer »

Brazilian Jiu-jitsu

På vår studio kan du träna Brazilian Jiu-Jitsu. I ledning av vuxengruppen Rikard Nilsson och ungdomsgruppen Almin Sabanovic får du kunskapen om hur man jobbar på marken.

Läs mer »

Europeisk svärdkonst

Prova på svärdkonst från 1400-talet med Alexander Nordstrand

Läs mer »

Kick- och thaiboxning

Kom och träna Kick- och thaiboxning med Juan – Pablo Pizarro. En actionfylld träningsform med mycket spark och slag kombinationer.
Du kan även åka och tävla i denna gren. En bra och rolig form för att hålla sig i trim.

Läs mer »

Gym

På vår studio har vi all utrustning du kan tänkas behöva för att kunna träna styrketräning. Här kommer normalt sätt vanliga människor som vill träna i lugn och ro.

Läs mer »

Privatlektioner

Kenpo erbjuder sina medlemmar privatlektioner med huvudinstruktören Ingmar Johansson 7:e Dan svart bälte. I din privata träning ingår en personlig analys av dina tekniker och forms.

Läs mer »

Möhippa/Svensexa/Jippon

Vill du överraska en god vän med något nyttigt? Om ni vill göra något som inte bara är nyttigt för honom eller henne, utan för alla i gruppen, så rekommenderar vi att prova självförsvar.

Läs mer »

Kurser företag/skolor

Styrke-och konditionsträning

Träna styrke- och konditionsträning med egen instruktör. En ordentlig genomkörare för hela kroppen på nolltid. En populär träningsform för företag.

Läs mer »

Skräddarsy din kurs

Alla företag har olika behov. Av den anledningen så försöker vi skräddarsy utbildningar efter ert behov. Genom att vi diskuterar hur er vardag och ert behov ser ut, så berättar vi vad vi kan lägga in i denna kurs för att fylla detta behov.

Läs mer »

Besök vår studio

Anmäl dig till en kurs – klicka här!

Träningstider – klicka här!

Priser- klicka – här!