EnglishFrenchGermanRussianSpanishSwedish

Kenpo öppnar igen 11 maj, se nytt schema här.

Styrelsen har beslutat att öppna klubben igen på halvfart vilket betyder att de flesta grupperna kommer att ha ett pass i veckan från och med måndag den 11 maj. Ett separat schema ser ni här nedanför. Observera detta är ett prov och det kan komma att förändras vid behov.

Säkerhetsinformation
1) När man kommer in på klubben går man DIREKT in och tvättar händerna ordentligt!
2) Alla elever kommer omklädda och klara i den mån det går. Vi ser gärna att eleverna inte kommer mer än 10 min innan träningspasset.
3) Var och en går direkt in i rätt hall för att undvika trängsel i receptionen.
4) Vi ser helst att man endast lämnar av sitt barn på träningen och sedan kanske tar en promenad eller liknande. Vänta gärna där nere på barnen efter träningen. Vi har självklart förståelse för att vissa barn inte är redo att vara utan sina föräldrar, speciellt om de är väldigt små och nybörjare, men vi försöker fortfarande att hålla detta så mycket vi kan.
5) Det kommer kunna vara max. 6 personer i köket och max. 5 personer i gymmet samtidigt. Våra grupper är inte så stora att vi överstiger 50 personer.
6) Vi vill att alla fortfarande följer tidigare rekommendationer att stanna hemma om man är sjuk eller känner sig minsta krasslig. Instruktörerna och personalen kan skicka hem elever om de kommer upp och är det minsta hostig, snorig eller liknande.

Tack för Er förståelse
Med vänlig hälsning
Kenpo Styrelsen

Comments are closed.