Kenpo för vuxna

Kenpo är ett modernt, effektivt självförsvarssystem anpassat till oss västerlänningar. En art som gör att alla oavsett ålder kan delta och lära sig om den ädla konsten Kenpo. Systemet har gamla kinesiska rötter men även japanska influenser, systemet utvecklades på Hawaii för att slutligen få en dramatisk utveckling och förbättring i Kalifornien av Ed Parker under – 60 talet. Systemet arbetar mycket med cirkulära och raka rörelser. Där man säger där en rak linje slutar börjar en cirkel och där en cirkulär rörelse slutar börjar en rak linje. Detta gör att man har händerna i ständig rörelse. Det viktigaste är att lära sig att synkronisera den övre och den nedre delen av kroppen för att kunna utveckla maximal kraft. Man studerar hur kroppen fungerar inte bara teoretiskt men även fysiskt. Med principer och regler kan man kontrollera att man gör rätt.

avancerad_grupp_2

All idrott skall vara rolig, den skall även utveckla din fysiska kvalitet men även skapa en personlig förståelse hur allt sitter ihop. Alltså vi arbetar med kropp och knopp. Föreningen arbetar proffesionellt med att utveckla alla människor som vill lära sig mer om självförsvar och hur man kan arbeta med den  för att uppnå en bättre vardag. Att må bra idag är viktigt då de allra

 

flesta lever ett ganska stressigt liv så kan det vara skönt att komma ifrån och ha lite kvalitetstid till dig själv.graderingar-juni-12-538_resize

Vi har verkat i Norrköpings kommun i över 30 år och har ca 350 medlemmar varav ca 40% är kvinnor och ca 170 barn. Detta ger en indikation att man använder en god pedagogik och har en stark social verksamhet. Det kostar inget att prova. Du får 2 tillfällen på dig att känna på det viktigaste är att du känner dig välkommen och att du trivs hos oss.

Om du är intresserad är du välkommen med din kursanmälan. (Denna anmälan är inte bindande utan enbart en intresseanmälan).
Du får prova 2 gånger gratis innan du bestämmer dig!!
För priser klicka här!
För träningstider klicka här!

Passet heter Vuxna Basics Class och träningarna är måndag och onsdag kl: 19:00 – 20:00.