Under lördagen den 3e februari hade Kenpo Självförsvarsstudio äran att välkomna Steven Antoniou från Kampsportsakademin Poseidon i Stockholm till en minnesvärd dag fylld med lärande och kamratskap.

 

Steven Antoniou, en erfaren och skicklig utövare av kampsport, delade med sig av sina kunskaper genom ett inspirerande seminarium fokuserat på effektiva sätt att arbeta med benlås. Seminariet var strukturerat och informativt, vilket gjorde det till en givande upplevelse för deltagarna oavsett tidigare erfarenhet inom självförsvar eller kampsport.

 

Under dagen fick deltagarna möjlighet att fördjupa sig i tekniker och strategier för att behärska konsten att använda benlås i olika situationer. Steven Antoniou förmedlade inte bara tekniska aspekter utan delade också med sig av sina egna insikter och erfarenheter, vilket gjorde seminariet både lärorikt och engagerande.

Atmosfären var fylld av energi och entusiasm, och det var tydligt att deltagarna uppskattade möjligheten att lära sig av en sådan kompetent och passionerad instruktör. Efter seminariet hade deltagarna också möjlighet att ställa frågor.

Vi på Kenpo Självförsvarsstudio vill rikta ett stort tack till Steven Antoniou för att han delade med sig av sin expertis och inspirerade våra medlemmar. Det är möten som dessa som stärker vår gemenskap och bidrar till att höja nivån på våra färdigheter.

Ett stort tack även till alla deltagare som gjorde evenemanget så givande och roligt. Vi ser fram emot fler spännande och lärorika tillfällen att utvecklas tillsammans!