Bli stolt sponsor!

För att besöka företaget, klicka på länken lite längre ner i listan

Här kan du läsa mer om våra sponsorpaket Klicka här!

Guldsponsorer

Silversponsorer

Bronssponsorer

Vi erbjuder Ert företag möjligheten att förena en god sak med marknadsföring. Vi är en ideell idrottsförening som arbetar med barn och ungdomar. Vi arbetar med en drogfri policy och nolltolerans mot våld. Att främja barn och ungdomars hälsa genom fysisk aktivitet och fungera som en social knutpunkt för alla människor i samhället oavsett religion, kultur eller ursprung.

Kenpo är en kampsportsförening som verkar i Norrköpings kommun.

Därför ska du sponsra föreningen!

Genom att sponsra Kenpo Självförsvarsstudio stödjer ni en seriös och väletablerad verksamhet  som funnits sedan 1987. Utan företag som är villiga att stödja ideella föreningar så är det svårt att få ekonomin att gå runt. Om alla drar sitt lilla strå till stacken och visar god vilja så kan vi med våra ideella krafter göra något för de goda och positiva värderingar som idrotten ger våra barn och ungdomar. Av denna anledning ska man vara med att sponsra vår verksamhet.

Detta får du tillbaka!

Förutom att Ni kan känna att Ni har gjort en god insats finns möjligheterna att ni kan få nya kunder. Vi är måna om att våra sponsorer ska synas. I vår studio har vi ca: 300 personer som passerar varje vecka. Vår hemsida har ca 90 nya besökare från hela världen varje dag. Sponsra oss så kommer Ni garanterat att nå ut till nya kunder.

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta oss.