Dragan Zugic, svartbältare 2 dan och instruktör på Kenpo Studion genomför stående fighting, med träning involverande sparkar, slag och mittsar. I all kampsportsträning bör fighting eller sparring förekomma. Det är där du tränar upp dina sinnen att upptäcka fara och lära dig läsa angriparens rörelser, att skydda dig och undvika att bli träffat samt att träna in olika kombinationer av slagserier som involverat händer och fötter.

Det är även utmärkt form av konditions- och koordinationsträning. Dragan Zugic svartbältare och tränare med lång erfarenhet och är mycket kunnig inom detta område. Han leder och anpassar träningen så att alla kan delta utifrån sina egna förutsättningar. Det är viktigt att all träning är rolig och givande. Vi rekommenderar alla vuxna oavsett grad att delta på detta pass. Om du har några frågor så hjälper vi gärna till för att vägleda dig och besvara på dina frågor.

Egen fighting utrustning (tandskydd, handskar och eventuellt benskydd) bör införskaffas och det gör du bäst hos oss i receptionen. Hjärtligt välkomna.

Träningstiderna är måndag 19:00 – 20:00. Om du är intresserad av att börja med fighting så kontakta oss. Är du redan medlem så är du välkommen. Då det redan ingår i priset.

Om du är intresserad är du välkommen med din kursanmälan. (Denna anmälan är inte bindande utan enbart en intresseanmälan). Du får prova 2 gånger gratis innan du bestämmer dig!!
För priser klicka här!
För träningstider klicka här!

Grappling 1 Grappling 6  Grappling 4 Grappling 7