När man är barn har man ofta mycket spring i benen. Genom att lära barnen motorik, kondition och självkänsla samtidigt som de har en rolig träning får de en upplevelse som de har nytta av i resten av livet. Barnen tränar två gånger i veckan och arbetar mycket med motorik, disciplin och respekt samt ordning och reda. Barnen lär sig att lyssna och lära känna sin kropp. Kroppskontroll och känna empati är viktigt då vi lånar varandras kroppar för att träna. Genom att bygga upp kroppen fysiskt så får även den psykologiska delen en stor portion matnyttigt, Självkänslan och självförtroendet växer och att våga säga ifrån är viktiga egenskaper som vi utvecklar. Kenpo är ett modernt självförvarssystem för personer i alla åldrar, det speglar det samhälle som finns idag med våld och övergrepp. Ett sätt att förhindra detta är genom utbildning, det är det vi bygger på!

Om du är intresserad är du välkommen med din kursanmälan. (Denna anmälan är inte bindande utan enbart en intresseanmälan). Du får prova 2 gånger gratis innan du bestämmer dig!!

Hjälp av omklädning av barn 7 – 9 år
Kenpo Självförsvarsstudio har valt att följa simhallar och förskolors policy. Barn som har fyllt 7 år skall byta om i det omklädningsrum som passar deras könsidentitet, Vid behov av assistans av förälder om hen är av motsatt kön rekommenderar vi att ni använder toaletten i entrén. Om du är osäker prata gärna med personalen i receptionen.


För priser klicka här!
För träningstider klicka här!

ingmar_visar2

jr_blocking_set