Start vecka 6 och 36

För barn 5-6 årsmall-kenpo-tigers-1

Nu är det dags att köra igång succén Small Kenpo Tigers igen. En grupp för 5 och 6-åringar som förbereds för mer disciplinerad träning och ingå i den ordinarie Kenpoträningen. Här blandas glädje och lek med kenpons positiva egenskaper som disciplin och respekt. Några av syftena är att träna och utveckla barnens:

 

  • Grov- och finmotorik
  • Kroppskontroll
  • Balans
  • Disciplin och respekt
  • Koordination
  • Självkontroll
  • Få ut sin överskottsenergi
  • Använda rösten på ett kontrollerat sätt
  • Att idrott och glädje hör ihop

Föreningen har utbildade barn-instruktörer med rätt pedagogik som engagerar sig i barnens träning. Vi vill rekommendera detta unika tillfälle att låta Ert barn få prova på lite vad som gäller på en Kenpo Studio. Där glädje och disciplin är några av de viktigaste ingredienserna och vem vet en vacker dag står hon/han som en instruktör och sverika-och-small-kenpoartbältare och undervisar morgondagens barn och ungdomar. Denna träning är en utmärkt bas för barnen oavsett vad de tränar i framtiden.

Träningspassen är en gång i veckan á 40 minuter och pågår mellan ca. veckorna 6 till 18 eller 36 till 47.

SKT-HT-14,9SKT-HT-14,11SKT-HT-14,15

Under 2024 kommer vi att erbjuda en grupp

Torsdag kl 17:20 – 18:00

Kursavgiften är 1695:- och i priset ingår karate dräkt, medlemsavgift och försäkringar.  Anmälningsavgiften dras sedan av vid full betalning.
Om man redan har en Kenpo dräkt så är priset 1195:-. Max antal deltagare är 25 st. Efter påbörjad kurs återbetalas ej avgiften.

Om du är intresserad av att ditt barn skall börja med Small Kenpo Tigers så är du välkommen med din anmälan. (Denna anmälan är inte bindande utan enbart en intresseanmälan tills anmälningsavgiften sker). Tänk på att anmäla ditt barn tidigt då det ofta blir fullt i grupperna.

Hjärtligt välkomna till en händelserik vår och höst.

Hjälp av omklädning av barn 5 – 6 år
Kenpo Självförsvarsstudio har valt att följa simhallar och förskolors policy. Barn som är 5 – 6 år skall byta om ifall de behöver assistans i det omklädningsrum som deras förälders kön, vid speciella omständigheter rekommenderar vi att ni använder toaletten i entrén. Om du är osäker prata gärna med personalen i receptionen.

Klicka här för att se fler bilder från avslutningar