I dagens samhälle med mycket stillasittande arbeten är det extra viktigt att kroppen får röra på sig sig lite extra.

”Mår man bra, arbetar man bra”, det låter som en klyscha men de flesta företag har idag insett att det är helt sant, välmående personal ger ett välmående företag. Många företag använder sig av Wellnet för sin friskvårdspeng. Vi är anslutna där så du kan välja oss för din friskvård.

wellnetlogaThis image has an empty alt attribute; its file name is epassi_1.jpg

Att ge sina anställda en förmån att kunna träna och därmed få mindre stress och orka mer är en förmån som är avdragsgill, detta för att påvisa hur viktigt det verkligen är.

Eftersom alla företag är unika i sina behov av vad som krävs, så skräddarsyr vi ett paket till just era behov om ni vill.

Skolor?

Vi samarbetar med många olika skolor kommunala som privata. I dag genomför vi mentala träningskurser på 6 månader för de kommunala gymnasieeleverna på det individuella valet. Vi håller även prövningskurser för elever som vill pröva för högre slutbetyg i idrott och hälsa. Vi har pröva lektioner på friluftsdagar för skolor och med 15 års erfarenhet av skolidrott erbjuder vi skolorna kvalitativ utbildning på regelbundna kurser också.

Varför välja oss?

Kenpo Självförsvarsstudio ligger centralt i Norrköping och här får man en mycket nära kontakt med personal som kan hjälpa till med allt som kan behövas. Vi är inte störst inom gymverksamheten men vi är en av Europas största och finaste självförsvarsstudio. Vi arbetar mycket efter uttrycket, ”Less is more”.

Gör som Företaget Insera och träna styrke- och konditionsträning hos oss!

Grupp_1280

Ni kan även hyra våra lokaler Klicka här!

Kurser för företag och skolor

Styrke-och konditionsträning

Träna styrke- och konditionsträning med egen instruktör. En ordentlig genomkörare för hela kroppen på nolltid. En populär träningsform för företag.

Läs mer

Möhippa/Svensexa/Jippon

Vill du överraska en god vän med något nyttigt?  Om ni vill göra något som inte bara är nyttigt för honom eller henne, utan för alla i gruppen, så rekommenderar vi att prova självförsvar.

Läs mer

Skräddarsy din kurs

Alla företag har olika behov. Av den anledningen så försöker vi skräddarsy utbildningar efter ert behov. Genom att vi diskuterar hur er vardag och ert behov ser ut, så berättar vi vad vi kan lägga in i denna kurs för att fylla detta behov.

Läs mer

Tillhyggen och Stickvapen

Kenpo Självförsvarsstudio erbjuder Er en kurs i tillhyggen och stickvapen. I vårt samhälle förekommer det allt oftare olika typer av stickvapen. De mest utsatta är de som måste befinna sig på en plats, genom sitt arbete och av denna anledning inte kan lämna platsen.

Läs mer

Självförsvarskurs för kvinnor

Lär dig att försvara dig själv. Hos oss lär du dig enkla och effektiva självförsvarstekniker och på sätt reducera risken för att bli skadad vid ett övergrepp.

Läs mer

Grundkurs – Självförsvar

Ett sätt att reducera risken för att bli skadad vid ett övergrepp är att lära sig enkla och effektiva självförsvarstekniker. Vi har gjort denna kurs så realistisk som möjligt. De tekniker som kursen erbjuder är av sådan natur att alla kan lära sig tillämpa dem.

Läs mer

Övriga kurser

Gym

På vår studio har vi all utrustning du kan tänkas behöva för att kunna träna styrketräning. Här kommer normalt sätt vanliga människor som vill träna i lugn och ro.

Läs mer

Privatlektioner

Träna med Ingmar Johansson utbildad Idrottskonsulent och aktiv i 30 år med kondition, styrketräning och självförsvar. Investera i din hälsa och skräddarsy ditt personliga program efter dina behov.

Läs mer

Ring eller skicka oss ett meddelande så hjälper vi dig gärna med att komma vidare.

Anmäl dig till en kurs – klicka här