EnglishFrenchGermanRussianSpanishSwedish

Om Kenpo Karate

Vårt system

Kenpo är en blandning av gammal stridsteknik och modern vetenskap. Med sina traditioner från Kina så är Kenpo en art med många år bakom sig. Mr. Ed Parker började träna för William Chow på Hawaii. Mr. Parker tog med sina kunskaper till USA:s fastland. Han utvecklade sina fysiska kunskaper och teoretiska kunskaper i anatomi och utvecklade sin form av Kenpo Karate.

Läs mer

Priser

Här ser du vad det kostar att träna hos oss och hur man betalar

Läs mer

Träningstider

Här ser du våra träningstider för denna terimn.

Läs mer

Kurser

Vi erbjuder mer än tio olika kurser för alla åldrar. Kenpo är ett modernt, effektivt självförsvarssystem anpassat till oss västerlänningar. Vi är Skandinaviens största Kenpo klubb. Här kan du även läsa om de övriga kurser vi har på vår studio.

Läs mer

Företag/Skolor

Vi hoppas att ni kommer att finna något av intresse för Ert företag eller skola här nedan. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser från självförsvarsutbildning till mental träning för Er personal. Vi har idag över 25 års erfarenhet av självförsvarskurser för både privatpersoner och företag. Vi skräddarsyr kurser efter kundens behov.

Läs mer

Evenemang

Här kan du läsa mer om våra årliga Tiger och Dragon Cup som genomförs för alla barn på klubben svett, tårar och hårt arbete som gäller när barnen drabbar samman för att kröna en vinnare. Andra stora evenemang är Viking Camp och Instructor Camp.

Läs mer

Bli Stödmedlem

Kenpo självförsvarsstudio är en ideell förening som arbetar med barn, ungdom och vuxenidrott. Vi riktar oss till alla människor och vi anser att breddidrott är viktigt.

Läs mer

Sponsorer

Vi erbjuder Ert företag möjligheten att förena en god sak med marknadsföring. Vi är en ideell idrottsförening som arbetar med barn och ungdomar. Vi arbetar med en drogfri policy och nolltolerans mot våld. Att främja barn och ungdomars hälsa genom fysisk aktivitet och fungera som en social knutpunkt för alla människor i samhället oavsett religion,  kultur eller ursprung.

Läs mer

Märkenas Placering

Här kan du se var de obligatoriska märkena skall sitta och de mått som gäller.

Läs mer

Barn Med Diagnos

Vi har en liten grupp barn med diagnos som kommer regelbundet och utmanar vår förmåga att underhålla barnen med övningar och lekar som förbättrar deras koordination, styrka, koncentration m.m.

Läs mer

Kursanmälan